040 282 282 info@okna-lokve.si

POVPRAŠEVANJE

Kontaktne informacije

Ime in priimek (obvezno)

Naslov (obvezno)

Kraj (obvezno)

Telefonska številka (obvezno)

Elektronski naslov (obvezno)

Zanimam se za:

Izberi stvbno pohištvo (obvezno)
 LESENA OKNA
 LES/ALU OKNA
 PVC OKNA
 ALU OKNA
 PVC VHODNA VRATA
 ALU VHODNA VRATA
 ROLETE
 ŽALUZIJE

Vaše sporočilo, želje komentar...

Varnostna koda
captcha

NAS ŽELITE RAJE KONTAKTIRATI PO TELEFONU?

POKLIČITE 040 282 282MNENJA STRANK


Celostna storitev je odlična. Prišli v dogovorjenem roku, kvalitetno demontirali stara okna, brez drugih stranskih poškodb, odlično vgrajeno in dokončano brez da bi potreboval plačevati zidarje ali pleskarje. 1A od mene. Še počistili so za seboj. Top. Odlični so bili.

Zoran P.

PRIMERJAM.SI

Ponudnik je bil prijazen in nam je zelo dobro svetoval že pri izmeri in izbiri oken. Kadar smo ga poklicali, se je vedno prijazno odzval. Držali so se dogovorjenih rokov in tudi z montažo oken smo zelo zadovoljni. Montirali so hitro in zelo natančno. Bili so prijazni in ne vsiljivi. Tako so vsi od ponudnika do monterjev vredni pohvale. Naj tako delajo še naprej. Želim jim veliko uspeha in zadovoljstva pri svojem delu!

Marjetka Š.

PRIMERJAM.SI

Hiter odziv ponudnika na naše povpraševanje. Ponudnik je spoštoval vse dogovore. Dostopen je bil tudi za posredovanje dodatnih nasvetov. Rok izvedbe je bil celo predčasen. Monterja sta strokovno opravila svoje delo in naknadno izvedla še nekaj popravkov. Pohvale ekipi. Okna opravljajo svojo funkcijo, so kvalitetna.

Mateja O.

PRIMERJAM.SI